Reparam stopuri cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica.

  • 150 RON
  • Publicat: Octombrie 31, 2018
    • Bucuresti, Bucuresti, Romania

Reparam stopuri cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica.

NU NE OCUPAM CU DEMONTAREA / MONTAREA STOPURILOR DE PE MASINA, SE PROBEAZA PE BANCUL DE LUCRU LA PRIMIREA SI LA PREDAREA IN SERVICE.

Anumite stopuri sunt capsulate, nu au fost facute pentru a fi desfacute / reparate - acestea se pot repara prin taierea cu o minifreza, prin urmare pe partea dinspre interiorul masinii vor ramane urme (urme care nu se vor obseva cu stopul montat pe masina).

Reparatia se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata.

Se pot repara si stopurile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid,dupa reparatie vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele de transport tur/retur vor fi suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru reparatia unui stop porneste de la 150 de lei, pretul se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de stop si de defectul constatat.

LUCRAREA BENEFICIAZA DE GARANTIE DE 6 LUNI.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

www.electricautocustom.ro

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

EtcAuto.ro

  • etcauto.ro Anunturi auto gratuite.|Vinde si cumpara autoturisme second-hand |
  • EtcAuto.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi auto gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe EtcAuto.ro anunturi auto interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe EtcAuto.ro te asteapta bmw,audi.wolskwagen,opel,volvo, noi sau second-hand. Daca vrei sa vinzi o masina vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi automobile care te intereseaza la preturi reale decat pe alte site-uri de publicare auto. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.
  • etcauto.ro Autoturisme,Piese auto,Autoturisme volan dreapta,Camioane,Agro,moto,autotilitare,Si alte categori care te intereseaza.